BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Връщане на билети, купени от ДТ “Сава Огнянов”

Касата на Драматичен театър Сава Огнянов-Русе ще работи от 16-ти до 18-ти март със стандартно работно време. Тази организация е въведена за да могат зрителите, които желаят, да върнат закупените от тях билети. Касата ще връща пари само за билети, закупени от нея. Парите от ваучери, закупени онлайн през theatre.art.bg и Grabo, ще се връщат от съответните търговци.

За максимална сигурност на служителите и гражданите, обслужването ще става през прозореца на касата, намиращ се непосредствено до входа на Театъра.

За да се стимулира отговорното отношение към ситуацията в страната, зрителите които изберат да не върнат билетите си в този период, ще могат да го направят когато възстановим нормалното си работно време и ще получат 30% отстъпка от цената на следващият билет за наш спектакъл.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!