BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Българин е убит в Лондон, има задържан

Българинът Красимир Къртиков е открит мъртъв в дома си в южен квартал на Лондон в понеделник сутринта.  Резултатите от аутопсията сочат, че 60-годишният мъж е починал вследствие на множество наранявания.

Полицията незабавно е започнала разследването на убийството и тази сутрин съобщи, че през нощта е бил арестуван 44-годишен мъж като заподозрян. За момента не са известни други подробности за него.

Това е третото убийство в района от началото на тази година и властите призовават всеки, който е забелязал нещо необичайно, да се свърже незабавно с полицията.

„Семейството на Красимир е разбираемо опустошено след смъртта на любимия човек и ние сме ангажирани да разберем какво точно се е случило през онази нощ и да открием лицето или лицата, отговорни за това.“, заяви инспектор Хелън Ранс от Скотланд ярд.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!