BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бездомник ограбил жена, след това се дегизирал и напуснал града

36-годишен мъж, който пребивавал в приют за бездомни хора, е установен като извършител на грабеж на жена, съобщиха от полицията в Русе.

На 18 юни, около 9 ч. сутринта, мъжът пресрещнал жената зад  бл. “Средец” в квартал “Възраждане”, съборил я на земята и издърпал със сила дамската й чанта, в която е имало портмоне с документи и парична сума в размер на около  200 лв., очила, мобилен телефон и връзка с ключове. След това, според разказа на потърпевшата, нападателят побягнал в посока към  бл. “Борислав”.

В хода на работата по случая на следващия ден криминалистите установили и задържали автора на деянието – 36-годишен мъж, който пребивавал в приют за бездомни хора. В хода на следствените дейности било изяснено, че след с извършване на грабежа той изхвърлил дрехите си в контейнер за смет, подстригал си косата, за да не бъде разпознат и отпътувал извън града.

Работата по случая продължава.  Образувано е досъдебно производство  за престъпление по чл. 198, ал. 1 от НК.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!