BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Арестант избяга от полицията в Разград

28-годишният Емил Великов е избягал от сградата на полицията в Разград по време на разпит. Вчера той е бил задържан за 72 часа за кражба. Мъжът е изтеглил пари от чужда дебитна карта и това не е първото му подобно провинение.

Окръжният прокурор на Разград Тихомир Тодоров обясни за ТВН, че Емил е бил разпитван от разследващ полицай, след което срещу него е повдигнато и обвинение. Когато задържаният трябвало да подпише постановлението, се наложило полицаят да излезе от кабинета. За наблюдение е оставен друг служител на реда. Тогава Емил напуснал стаята, преминал покрай постовия полицай и портиера, взел е личната си карта и излязъл от сградата.

През 2018 г. Емил Великов е влязъл в чужд дом, откъдето откраднал дамска чанта с портфейл с 200 лева. В чантата е имало и дебитна карта със записан ПИН-код. Той е изтеглил общо 200 лева от нея. Делото било спряно, тъй като не бил установен виновникът. Преди няколко дни обаче това се случва.

Мъжът е обявен за национално издирване и му е издадена забрана за напускане на страната.

Източник: TVN

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!