BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Агресия: бракониери потрошиха автомобил на „ИАРА“ /СНИМКИ/

Случката се разиграва край Бургас.  След сигнал за незаконни мрежи във водите на язовир „Мандра“ , инспектори от ИАРА проверили на място.  Връщайки се към колата, чули шумове и заварили автомобилът потрошен.  Според директорът на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Бургас – Галин Николов извършителите вече са били обект на проверка.

„Имаме съмнения кои са. Видели са го втория екип, който е отишъл на място, за да подпомага първия. Засекли са бракониерите. Надявам се полицията да ги открие и да си свърши работата“. 

От агенцията по рибарство и аквакултури са притеснени за своите служители, тъй като нападението не е за първи път и те не се чувстват защитени. Инспекторите ще искат разрешение от МВР да носят със себе си хладно оръжие, а дори и пушки.

От полицията в Бургас обясниха за ТВН, че са пуснали за издирване извършителите на посегателството и се работи по случая.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!